Ние сме Сеат

Ние сме Сеат

“Аутотехника” ООД е официален вносител на марките автомобили SEAT и ексклузивен представител на американската компания Hertz за предоставяне на услуги rent-a-car. Компанията е основана в град София през 1995 година и е част от голямата холдинговата структура от компании на “Василакис Груп” – Гърция. Тази група включва компаниии, които са ексклузивни представители на марките автомобили SEAT, Opel и FORD, групата притежава изключителните права за представителство на Hertz в Гърция, като пряко и непряко участва в управлението на много банки, застрахователни институции и туристически организации.

Ползвайки значителният опит и ноу-хау на фирмата майка, развивайки и усъвършенствайки непрекъснато  своята клиентска  политика, Аутотехника ООД се утвърди като надежден партньор на много компании и доверието гласувано от клиентите на Аутотехника и предлаганите от нея продукти се изразява в значително нарастване на реализираният оборот. За по-ефективно и надеждно обслужване на своите клиенти “Аутотехника” ООД е създала и развива мрежа във всички по големи градове в България и понастоящем има представители в София, Бургас, Стара Загора и Велико Търново.

В момента “Аутотехника” ООД предлага услуги по наемане на автомобили под логото на Hertz във всички големи курорти, които са и атрактивни туристически дестинации.